lash lift
september 1, 2020

Wat is een Lash Lift?

Door kw

Heb je wel eens gehoord van een Lash Lift?

De behandeling bekend onder de naam Lash Lift of ook wel Lash Volume Lift, is wimper liften in de aanzet om de ogen een open uiterlijk te geven zonder mascara of een wimperkruller.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze urenlange schoonheidsroutine overdag een klein beetje sneller en gemakkelijker te maken, daarom hebben we in het verleden wimperextensions en microblading of powder brows toegevoegd. Als gevolg hiervan hoorden we praktisch van iets dat een lash lift heet, die het gevoel geeft van langere wimpers, zelfs door aalleen gebruik te maken van eigen wimpers , we moesten meer weten.

Ten eerste, wat is een lash lift?

Een wimperlift is in feite een permanent voor je wimpers. Er wordt een oplossing toegepast die de wimpers semi-permanent opkrult, vergelijkbaar met het effect van een wimperkruller, maar rekening houdend met veel meer uithoudingsvermogen. Het is goed voor mensen die merken dat ze hun wimpers de hele dag krullen, of voor degenen die merken dat hun wimpers ondanks het krullen snel heerlijk vallen. Als je van nature rechte of platte wimpers hebt, is dit een onconventioneel goed om te proberen.

Is het gevaarlijk?

De Lash Lift behandeling zelf is niet gevaarlijk. 

Om een ​​wimperlift te krijgen, zullen wimpers geobsedeerd zijn om schoon en in hun natuurlijke kleur te zijn. We raden aan om twee maanden te wachten tussen de wimperlifting als je ze regelmatig wilt krijgen.

Een andere gebeurtenis we je aanbevelen om op de hoogte te zijn, is dat er bij een lash lift gewerkt wordt met je natuurlijke wimpers, geen verlengingen. Veel mensen kondigen aan een wimperlift te voltooien en hebben hoge verwachtingen van de resultaten, en eindigen lichamelijk een kleine teleurstelling, dit zijn geen wimperextensions. Een lash lift wordt niet gecrediteerd met lengte of volume, het krult begrijpelijkerwijs je wimpers. Het kan de kosten van de magie van lengte opvangen, maar over het algemeen is het een subtielere verandering.

Hoe lang duurt het effect?

De wimper wordt als laatste opgetild totdat de wimper eruit valt in zijn natuurlijke laagcyclus, dit zal ongeveer 90 dagen is. Maar misschien ziet u dat uw wimpers er verdwenen uitzien, ze zijn eerder gevallen dankzij andere groei. Hoewel je misschien in de verleiding komt om te gaan helpen om je wimpers elke maand opnieuw te laten liften, raden we het aan om te wachten tot 2 3 maanden, op het afgesproken tijdstip, om je wimpers niet te breken.

Hoeveel kost het?

Het varieert, meestal is een wimper lift tussen de 40 en 70 euro, deze prijzen zijn puur om je een beeld te geven. Wel zou ik opletten wanneer de prijzen onder de 30 euro liggen, daar heb ik zelf namelijk slechte ervaringen mee. Als een salon het mega goedkoop aanbied moet je er je vraagtekens bij zetten.

Heb je vragen? Neem dan contact op.