augustus 25, 2020

Affirmaties & gedachten

Door kw

     Denk eraan dat het vandaag de dag al wetenschappelijk bewezen is dat onze Gedachten kunnen worden gemeten en dat ze een opeenhoping zijn van krachtig bewegend beeld dat elke keer en elke ruimte doordringt.

     later de lucht die gevormd wordt uit zeer kleine moleculen die je ogen niet kunnen zien (maar je weet dat ze bestaan en dat je ze van binnenuit inademt rekening houdend met alle inademing), het is hetzelfde op de manier van je eigen gedachten dat je ze niet kan zien, maar je weet wel degelijk dat ze bestaan.

     Herinner je je de beroemde spreuk: ik denk, dat betekent dat ik besta? Als er geen enkele ademtocht is om te ademen, kan er geen passende levendigheid zijn voor de mensheid. Hetzelfde geldt voor het volgen van onze gedachten, het is gemakkelijk onmogelijk om zelfs maar een enkele milliseconde te voelen zonder een gedachtebewerking in onze geest. Onze geest is voortdurend in beweging, een nooitmachine zonder off-switch. Zie hier de betekenis van affirmaties.

Affirmaties

Gedachten kunnen dus direct van invloed zijn op onze emoties en gevoelens en door te leren hoe we die kunnen beheersen, kunnen we ons geloofssysteem sterk veranderen.

    Het rationeel volgt dat gegaan de juiste bevestigingen (die zijn gericht gedachten) kunnen we emotionele impact hebben en zetten in elk aspect van ons leven, te beginnen met onze relaties, onze aanbiddingsgeest en alle maniërisme aan het verbeteren van onze gezondheid, onze financiën en het creëren van een diepere spirituele link achter het goddelijke.

    Ongeacht wat je zou kunnen denken, het blijft een feit dat we doen alsof we shifters van ons eigen lot hebben. We gebruiken elke dag affirmaties, vaak in een volkomen negatieve connotatie en we zijn zelfs niet eens au fait van dit feit.

     We blijven de hele tijd tegen onszelf zeggen dat U niet goed genoeg bent, waarom levendigheid zo moeilijk is, Liefde bestaat niet, ik ben arm, ik zal nooit mijn doelen bereiken, ik ben ziek enz. en we hebben vaak de neiging om de echte capaciteit te vergeten dat deze zelfsturende gedachten meer hebben dan wij.

Dezelfde regel geldt voor definitieve uitspraken die we voor onszelf doen en het belangrijkste is om te begrijpen hoe ze eigenlijk werken.

affirmaties

Wat zijn dan affirmaties?

     Affirmaties kunnen een verscheidenheid aan betekenissen en definities hebben (zoals eenvoudigweg een aanmoediging van de waarheid), maar in de New Thought filosofie beweging, die de nadruk legt op het uitvoeren van gelijkenis en de nieuwe Wetten van het Universum, wordt dit woord als totaal krachtig en belangrijk beschouwd.

     Een Affirmatie, verwijst in de eerste plaats naar de zekere zelfbevestigende uitspraken die we kunnen gebruiken om te rommelen met ons kernerkenningssysteem, onze aangeboren geest te verstoren en ongeveer veranderingen in onze eigen houding teweeg te brengen.

     Om specifieker te zijn, affirmaties zijn ijverig gestructureerd bepaalde verklaringen die moeten worden herhaald aan zichzelf op een constante basis en voor ten minste 90 dagen. Ze moeten vaak worden geschreven op een papier, gevolgd door automatische suggestieve hardop lezen.

Wie wij zijn? Check over ons.

Voordelen van het gebruik van affirmaties:

Affirmaties kunnen worden gebruikt om elke plaats van het leven aan te moedigen.

Ze kunnen u ondersteunen in het bedrijfsleven, in uw persoonlijke bewegend beeld en zelfs aan te moedigen u te bereiken verhoogde gezondheid.

Een verzameling van verschillende affirmaties kunnen zelfs worden gebruikt om uw liefde, geluk en overvloedige bewustzijn te bevestigen.

Affirmaties kunnen inderdaad geenszins krachtig zijn vanwege het feit dat onze dierlijke geest in wezen geen verschil kan maken in het gezelschap van wat voor ons echt is en wat eenzaam in onze verbeelding bestaat.

Affirmaties als gezegd luidkeels gemachtigd gegaan emoties en vertrouwen kan drastisch aan u in het bereiken van uw doelen door het zetten van u op de juiste levendigheid spoor en het elimineren van alle inkomende obstakels. Door gebruik te maken van deze krachtige uitspraken, herprogrammeert u uw geest en begint u te accepteren dat uw intentie al is bereikt.

Affirmaties realiseren zich een uiterst werkend werk in het helpen van u om uw zelfvernietigende en zelfbeperkende gedachten te vervangen die voor altijd aangeboren zijn op uw instinctieve geest op een dagelijkse basis.

Werken Affirmaties?

Hoe zorg je dat affirmaties werken?

Het echte doel van de affirmaties die we gebruiken is om ons intensief te concentreren op wat we kunnen besturen aan de andere kant van wat we niet kunnen, en voldoen aan de kosten van alle we hebben om onze houding te tellen door het aantrekken van alle soorten van definitieve dingen in ons leven.

De belangrijkste ambitie is om zonder hulp bepaalde gedachten op het scherm van je geest te bewaren en te proberen ze zo lang mogelijk te redden. Dit motiveert je en geeft je inspiratie voor actie, het geeft je zelfvertrouwen en het laat je toe om vrijelijk al je dromen te volgen.

Affirmaties vinden het geld voor je obdurate geloof en zodra je erkent dat je iets kunt bereiken, zul je het ook daadwerkelijk krijgen.

Met affirmaties kun je in je geest en het soort gedachten dat u persoonlijk kiezen en de voorkeur aan te nemen, door het maken van een verschuiving van uw gebruikelijke denkpatroon.

Affirmaties werken het best wanneer ze zo vaak mogelijk herhaald worden, de affirmatie kalender is een hulpmiddel die goed kan helpen in het dagelijks gebruik ervan.

Affirmaties doet inderdaad vele wonderen, maar verlaten als ze goed worden begrepen en toegepast.

Heb je vragen? Neem dan contact op.